Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Welkom bij A1 Hypotheken

Vanuit ons hoofdkantoor in Zoetermeer werken wij in heel Nederland. Doordat wij een voorstander zijn van de nieuwe manier van werken is het mogelijk om via Webcam en andere technieken een volledige hypotheek online te regelen. Voor klanten die toch graag een persoonlijk advies face to face willen maken wij ook graag tijd. 

Onze Vakgebieden

Hier een klein gedeelte van onze diensten voor mee info kijk even onder ons Menu

Erfrecht Planning

Nalatenschap

Besparen Maandlasten

Besparen Maandlasten

Echtscheidings Hypotheek

Ellende bij een echtscheiding

Aankoopbemiddeling

Aankoopbemiddeling

+
Tevreden Klanten
97
Hypotheek Aanvragen
+
Succesvolle Aankoopbemiddeling
99. %
Succes Percentage

Onze Hypotheek Team


Sandra Motiram

Erkend Hypotheekadviseur

Sandra heeft 20+ jaren ervaring in de financiele wereld en geniet elke dag weer van het succesvol bemiddelen voor haar klanten. Sandra is naast Hypotheek planner ook Aankoopbemiddelaar && Erfrecht Planner. 

Eva de Bruin

Backoffice Hypotheken

Eva is onze ruggeraat om het maar een naam te geven. Zonder onze backoffice gaan geen aanvragen naar de Hypotheekverstrekkers, super belangrijk dus!


Melanie N

Hoofd Marketing

Melanie brengt al onze creatieve ideeen in beeld in de vorm van ons Online aanwezigheid en alle Marketing campagnes. Wederom super belangrijken erg noodzakelijk vandaag de dag!


Annete Klaassen

Erkend Hypotheekadviseur

Annete is Erkend Hypotheekadviseur en tevens ook Aankoopbemiddelaar. Met 18+ jaren ervaring is Annete ook een gedegen partner voor een ieder die wilt kopen, oversluiten of doorstarten. Voldoende ervaring en een hoge succes percentage. 

Momenteel ZZP’er en je weet niet zeker of je een huis kunt kopen?

Voor ZZp’ers gelden andere regels maar gelukkig hebben onze adviseurs hier al meer dan genoeg voorbeelden van en ook succesvol afgerond dus bels nel om te kijken of wij jou ook kunnen helpen

A1 Hypotheken

Wij zij een team van 4 vrouwen met ieder ons eigen Expertise maar met 1 gezamelijk doel en dat is de kwaliteit van A1 Hypotheken hoog houden en onze klanten naar tevredenheid helpen met hun Financiele uitdagingen. 

Waarom A1 Hypotheken?

Erkende Hypotheek Specialisten

Onze adviseurs werken Onafhankelijk en resultaatgericht. Ons missie is een goed advies te geven zodat de klant begrijpt wat zijn of haar financiele verplichtingen zijn en wat de gevolgen zijn van de gekozen hypotheevorm.

Klant Staat Centraal

Wat betekent dit nou voor A1? Prcies wat er staat, wij hechten er heel veel waarde aan dat onze klant weet dat hun wensen het belangrijkste factor is als wij een advies geven. Na afloop willen wij dan ook graag horen dat de klant met tevredenheid heeft samengewerkt met ons kantoor.

Erkend Kwaliteit

A1 Hypotheken is goedgekeurd door de toezichthouder AFM en tevens zijn wij aangesloten bij de klachteninstituut KiFid. Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn over hoe wij werken en voor welk tarief. Meer hierover in ons Dienstverleningsdocument

Wat zeggen onze klanten over ons....

De adviseur heeft mij vanaf A tot Z geholpen met mijn hypotheek, zelfs toen ik afgewezen was bij de ING, heeft ze doorgezet bij anderen om het toch nog voor elkaar te krijgen. Gelukkig is het nu gelukt bij de ABN AMRO. Ze heeft meer dan uiterste beste gedaan!
P. S.
Luistert goed naar hetgeen gevraagd wordt Beantwoordt de vragen binnen redelijk korte tijd Wil de toelichting die zij geeft graag herhalen indien er nog onduidelijkheden zijn. Prettig samengewerkt zeer zeker een aanrader.
J. W.
De adviseur is terzake kundig, accuraat en heel vriendelijk. Op vragen mijnerzijds werd heel snel gereageerd. Duidelijke uitleg en goede communicatie via telefoon of mail.
D. J.

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan

Close Menu