Ondersteuning voor de

Bel voor meer informatie naar: 085-7430 060

Onze Expertise:

Hypotheek advies

Analyse en advies van de hypotheekmogelijkheden voor starters, doorstromers, oversluiters en ondernemers. Expertise op het gebied van echtscheiding en energiebesparingen.

Hypotheek bemiddeling

Het gehele hypotheektraject tot het passeren wordt compleet uit handen genomen. Het traject loopt via onze digitale portaal waardoor de klant 24/7 van elke fase op de hoogte is.

Nazorg

Klanten worden van ontwikkelingen en mogelijkheden op de hoogte gehouden en indien nodig op “maat” benaderd.

Optimaliseren v/d portefeuille

De gehele portefeuille structureel geüpdatet, waardoor er sprake is van efficiënte data en portefeuille.

Campagnes

Het creëren van omzet verhogende campagnes die naast omzet ook klantbehoud en klanttevredenheid opleveren.

Training

Mogelijkheden voor commerciële, vakinhoudelijke en softwaregerichte trainingen.

 

KUNNEN WIJ U ONDERSTEUNEN?

A1 Hypotheken levert alle diensten van het hypotheekproces.Van het verkrijgen van een lead tot uw mid-office dienstverlening tot gehele uitbesteding van alle activiteiten, wij kunnen u hierin ondersteunen.Daarnaast bieden wij u alle vormen van aanvullende dienstverlening, zoals managementinformatie, visie en kansen van uw portefeuille, ondersteuning in verzekeringen, kredieten en nazorg.

Wij zijn graag uw businesspartner.

 

KWALITEIT

Wij staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit! A1 Hypotheken heeft gespecialiseerde kennis en jarenlange ervaring in de hypotheekmarkt. Door onze betrouwbaarheid, kennis en ervaring leveren wij u kwaliteit. In ons proces speelt digitalisering ook een belangrijke rol. Regelmatig worden de kwaliteit en de beheersing van onze processen getoetst door onafhankelijke, externe partners. Dit geeft u de zekerheid dat uw dienstverlening bij ons in goede handen is.

 

 

Ons Missie

DE Partners voor het intermediair die behoefte heeft aan een gesprekspartner of extra “handjes” nodig heeft die direct ingezet kunnen worden, omdat kennis en kunde aanwezig is. Hierdoor overtreffen baten de kosten en voldoet het intermediair ook aan de gestelde richtlijnen. U kunt zich dan gaan focussen op datgene wat u leuk vindt!

Contactformulier

Vul onderstaand uw naam en telefoonnummer. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Louis Braillelaan 80, 2719 EK Zoetermeer

085-7430-060

Close Menu
Close This Panel